www.soth.se

Search button
StartModelljärnvägundulaterLänkar

Menu:

SENASTE NYTT

Vill du länka till vår hemsida?
Det är lätt. Klicka på länken nedan så beskriver vi hur du smidigast gör detta.

Läs mer på: Hur du länkar till oss.9 april 2023:
Våra länkar är uppdaterade.

Läs mer på: Länkar.12 februari 2022:
Vi säljer ut vår plexiglasholk samt inspelningsutrustning till plexiglasholken.

Läs mer på: Till salu.

Kolla även våra filmer från holken på: Undulatfilmer.

Om denna webbplats

Vår ambition är att ha en så tillgänglig webbplats som möjligt. Det ska exempelvis vara lätt att ta del av vår information oavsett vilken webbläsare du har.

Struktur och idéer

Vi hoppas att du tycker att det är enkelt att hitta samt kul att besöka vår hemsida. Kontakta oss gärna om du har idéer och synpunkter som kan förbättra den.

Gästskribenter på denna webbplats

Här på vår hemsida har vi ibland gästskribenter som har värdefulla erfarenheter och kunskaper att dela med sig av. Dessa artiklar inleds alltid med skribentens namn. Vill du också vara gästskribent? Kontakta oss gärna och lägg fram ditt förslag som du vill skriva om.

Standarder och webbläsare

För innehållet på www.soth.se använder vi programspråket XHTML 1.0 Transitional. Webbplatsen är validerad genom W3C:s validator.

Webbplatsen visas allra bäst i en modern webbläsare. Det kan exempelvis vara senare versioner av:

Cookies

Vi använder inga cookies på vår hemsida.

Credits

Vi vill gärna framhålla den utmärkta start vi fick (under 2007) genom att börja bygga vår hemsida med hjälp av en design från Andreas Viklund. Du hittar hans utmärkta hemsida på andreasviklund.com. Vi utgick från en design som heter "andreas00-v2.0" bara för att en ganska kort tid därefter utveckla denna mot en design som heter "andreas01-v2.5".

Numera har vi utvecklat och ändrat vår hemsida så pass mycket att vi inte längre vågar skriva design andreasviklund. Alla förvanskningar och ändringar som skett under åren får vi naturligtvis själva stå till svars för! Däremot kan vi verkligen rekommendera dig att själv besöka Andreas hemsida och kolla på hans senaste alster: andreasviklund.com.